fbpx

Julehilsen fra Oda Mentorprogram

Vi er nå halvveis igjennom mentoråret. Vi hadde ved starten av året en plan om å markere kick-off med en liten velkomstgave. Uforutsette hendelser inntraff, og vi måtte alle tilpasse oss til den nye normalen uten fysiske møter.

Selv om alt gjennomføres virtuelt, er det ikke mangel på engasjement og spennende utviklingsreiser i våre mentorpar. Da advent plutselig banket på døren tenkte vi at dette er en fin anledning å sende en liten gave ut til våre deltakere – en notatblokk og bærenett som markerer dette året i mentorprogrammet.

 

 

Takket være ODA-partner Webstep sikret vi at gavene blir kom frem til alle, for deltakere fra Oslo i øst til Stavanger i vest.

Det ordinære mentorprogrammet markerte i tillegg adventstiden med en sosial julelunsj. Istedenfor å lete etter mandel i grøten kjørte vi kahoot-quiz. Det ble selvfølgelig en premie til vinneren!

Takk til Webstep for bistand til utsendelse av gave, og til alle deltakere for innsatsen sålangt i programmet. Vi gleder oss til å møte dere igjen på nyåret!

Om samarbeidspartner

Endringspartneren Webstep skaper verdi i nyskapende samspill mellom mennesker og teknologi. Digital transformasjon øker etterspørselen etter tjenestene våre.

Vi sikrer ukompliserte løsninger på kompliserte problemer. Du finner oss hos mer enn 200 kunder, på tvers av bransjer og sektorer, i Norge og Sverige.

Vi oppgraderer og tilpasser våre tjenester fortløpende, basert på innsikt, behov hos kundene og partnerskap med ledende teknologileverandører. Kunnskapsutvikling og kunnskapsdeling er viktig for oss. Sammen er vi godt posisjonert for å utvikle morgendagens digitale løsninger og samfunn.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no