fbpx

Jenter blir også glad for harde pakker

Foto: Finansavisen

Lek er essensielt for læring, og er noe alle barn burde oppmuntres til. Både jenter og gutter, skriver Ingrid Skrede i ODA-Nettverk til Computerworld.

«Ved å kjøpe den rette julegaven til et barn i år har du muligheten til å legge til rette for lek, nysgjerrighet, og nye erfaringer og ferdigheter. Når barn skal velge interesser og retning senere i livet holder det ofte at noen har sådd et lite frø – og det kan du gjøre ved å velge teknologileker framfor glitter og stas.»

Ingrid Skrede jobber som CMO i Ludenso og skribent i ODA. Vi håper denne artikkelen kan inspirere og gi tips til teknologileker som tilbyr moro og engasjement, samtidig som de lar barn lære seg å tenke logisk, kode og tenke kritisk.

Les hele artikkelen i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no