fbpx

Jenter blir også glad for harde pakker

Foto: Finansavisen

Lek er essensielt for læring, og er noe alle barn burde oppmuntres til. Både jenter og gutter, skriver Ingrid Skrede i ODA-Nettverk til Computerworld.

«Ved å kjøpe den rette julegaven til et barn i år har du muligheten til å legge til rette for lek, nysgjerrighet, og nye erfaringer og ferdigheter. Når barn skal velge interesser og retning senere i livet holder det ofte at noen har sådd et lite frø – og det kan du gjøre ved å velge teknologileker framfor glitter og stas.»

Ingrid Skrede jobber som CMO i Ludenso og skribent i ODA. Vi håper denne artikkelen kan inspirere og gi tips til teknologileker som tilbyr moro og engasjement, samtidig som de lar barn lære seg å tenke logisk, kode og tenke kritisk.

Les hele artikkelen i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no