fbpx

Jane Xia er nytt styremedlem i ODA

Vi i ODA er så glad for å annonsere at Jane Xia fra Amesto har blitt med i styret.

Jane Xia er medlemsansvarlig i ODA, og jobber til daglig som Service Manager and Senior Project Manager hos Amesto Solutions A/S. Med en mastergrad fra NHH og 8 års erfaring fra IT-bransjen (hun har tidligere jobbet for både Visma og Sopra Steria), er Jane Xia et unikt, kunnskapsrikt og inspirerende tilskudd til styret.

Som rollemodell for alle som er opptatt av teknologi og mangfold, har Jane et brennende engasjement for IT, business og likestilling. Dette har kommet til uttrykk gjennom utallige engasjement og hennes mange år med bidrag til ODA. Hun har blant annet vært ansvarlig for den prestisjetunge ODA Awards på Inspirasjonsdagen, som deles ut årlig til personer som utmerker seg i kampen for en mer mangfoldig IT-bransje. Inspirasjonsteamet er ansvarlig for planlegging og gjennomføring av denne konferansen som årlig inspirerer over 1000 deltagere til å tenke mer på inkludering og likestilling.

På spørsmål om hva hun ønsker å oppnå i styret svarer Jane at hun vil jobbe for å styrke satsningen på ODAs medlemmer. Hun mener ODA har et stort potensiale for å være en plattform for erfaringsutveksling, utvikling og engasjement mellom medlemmer – og med våre partnere.

Jeg gleder meg til å ta fatt i rollen som medlemsansvarlig i ODA og jobbe strategisk med våre medlemmer for å sikre at ODA er relevant, og ikke minst er kilden til inspirasjon for unge og gamle til å ta modige valg, og ta del i samfunnets teknologiske utvikling.” – Jane Xia

Arbeidet til Jane for medlemssatsningen blir spennende å følge i tiden framover, og vi gleder oss til å se engasjementet og tilhørigheten blomstre hos både nye og gamle medlemmer i året som kommer.

Jane beskrives som målrettet, ambisiøs og med evnen til å brette opp ermene når andre trenger hjelp med krevende utfordringer. Hun er en brennende ildsjel – med en unik evne til å se de rundt seg. Vi er heldige som har henne med oss på laget, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i tiden framover.

Vi ønsker velkommen til ODA styret!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no