fbpx

Digitalt nettverkstreff med Gullpartner Amesto

Forrige torsdag var det duket for nettverkstreff om fremtidens arbeidsliv med gullpartner Amesto – og det med to svært konkrete, inspirerende og lærerike perspektiver. Fikk du ikke med deg nettverkstreffet? Se opptaket her.

Vinneroppskriften for morgendagens arbeidsliv

People, Planet, Profit med Ariane og Arild Spandow
Først ut var aktive eiere i Amesto, søsknene Ariane og Arild Spandow, som delte bakgrunnen for hvorfor de har valgt en tydelig styringsmodell rundt trippel bunnlinje og People – Planet- Profit. I tillegg fikk vi høre erfaringer fra hvordan de jobber med dette i praksis, med å sette mål, og engasjere rundt målene, fra toppledelse til hver medarbeider.

Growth Mindset med Sissel Naustdal
Deretter gikk perspektivet over til hvordan hver enkelt av oss kan lykkes i fremtidens arbeidsliv, med gründer og leder i MadeToGrow, Sissel Naustdal, sitt foredrag om Growth Mindset. Sissel brukte eksempler fra sin egen endringsreise, og kom med konkrete og gjenkjennelige eksempler på hvordan de fleste av oss trenger å være bevisste for virkelig å utvikle vårt growth mindset, og for eksempel se på dårlige tilbakemeldinger som en unik mulighet til læring – hver gang. Hun ga konkrete eksempler og verktøy for hvordan vi kan øve oss på growth mindset i hverdagen, både privat og i arbeidslivet. I tillegg har MadeToGrow laget både elæring og en App der du gratis kan teste hvor du er på skalaen og få tips til hvordan du kan jobbe med egen utvikling, i tillegg til mye mer. Mer info om App’en finner du her: MadeToGrow App – MadeToGrow

Fikk du ikke med deg nettverkstreffet på torsdag, og har lyst til å lære mer om trippel bunnlinje eller growth mindset har du mulighet en liten stund til. Se opptaket her.

Og har du lyst til å vite mer om Amestos arbeid med trippel bunnlinje kan du lese mer her: Trippel bunnlinje | Simplifying Business | Amesto

Nettverkstreffet ble ledet av Kristine Næss, styreleder i ODA-Nettverk.

Tusen takk til Amesto for en inspirerende ettermiddag!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no