fbpx

Reverse Mentoring vil styrke din agilitet

Tove Kaiku (foto: CF Wesenlund)

Tradisjonelt kobler vi mentoring til veiledning av medarbeidere i begynnelsen av karrieren, men personer i alle faser av karrieren kan ha behov for å vurdere og diskutere veivalg og søke ny innsikt, skriver Tove Kaiku i ODA-Nettverk til Computerworld.

«Vi lever i en verden hvor det eneste som er konstant, er endring. Her kommer kompetansen fra den yngre generasjonen inn. De er født digitale og har ikke sett noe annet enn det vi opplever nå. De har en evne til å gå rett på, forenkle og utfordre på en måte vi ikke ser om vi kun omgås med personer i egne nettverk.»

Tove Kaiku jobber som Director HR i Cognizant og er del av Mentorprogrammet-teamet i ODA. I denne artikkelen skriver hun om hvordan Reverse Mentoring kan styrke agilitet ved å bygger broer på tvers av generasjoner og selskaper for å skape mangfold, og dermed bidra til synergier i kompetanse-, karriere- og forretningsutviklingen for kvinner i tech-bransjen.

Les hele kronikken i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no