fbpx

Med et hjerte for helseteknologi og ledelse: – Jeg forventer aldri noe av andre som jeg ikke er villig til å gjøre selv

Tine Hunt er styremedlem i ODA Trondheim og leder for nordiske helseprosjekter for Accenture i Trondheim

Møt Tine Hunt, styremedlem i ODA Trondheim og leder for nordiske helseprosjekter for Accenture kontoret i Trondheim. I tillegg til å få energi av å lede et team på 17 personer, bygge Trondheimskontoret, styremedlem i ODA, pådriver i Girl Geek Dinners, foredragsholder innen innovasjon og nytenkning på NTNU og yngste fagrådsmedlemmet i Gronett, drives hun av å bidra til positiv endring i samfunnet. Ikke rart hun har som nyttårsforsett å få tid til å se på TV!

«Jeg forventer aldri noe av andre som jeg ikke er villig til å gjøre selv. En leder er også en lagspiller, og laget er så godt som den dårligste spilleren»

Les hele artikkelen og bli inspirert av Tine her

Vil du jobbe med Tine? Sjekk ut ledige stillinger hos vår Gullpartner Accenture her!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no