fbpx

Kritikken mot organiserte kvinnenettverk er underlig, noe forutinntatt og historieløs

Foto: Privat/LinkedIn

Hvorfor er det problematisk at kvinner nettverker med hverandre, spør Ida Fure Jerpseth.

ODA-Nettverk er mye mer enn et kvinnenettverk, men hva gjør ODA for likestillingen i IT-bransjen? Trenger egentlig kvinner i mannsdominerte yrker sitt eget nettverk for lykkes? Og hvorfor er kvinnenettverk viktig? spør Ida Fure Jerpseth, løsningsrådgiver i TietoEVRY og skribent for ODA-Nettverk, i denne kronikken hos Computerworld.

Les hele kronikken i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no