fbpx

Kritikken mot organiserte kvinnenettverk er underlig, noe forutinntatt og historieløs

Foto: Privat/LinkedIn

Hvorfor er det problematisk at kvinner nettverker med hverandre, spør Ida Fure Jerpseth.

ODA-Nettverk er mye mer enn et kvinnenettverk, men hva gjør ODA for likestillingen i IT-bransjen? Trenger egentlig kvinner i mannsdominerte yrker sitt eget nettverk for lykkes? Og hvorfor er kvinnenettverk viktig? spør Ida Fure Jerpseth, løsningsrådgiver i TietoEVRY og skribent for ODA-Nettverk, i denne kronikken hos Computerworld.

Les hele kronikken i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no