fbpx

Tre steg for å sikre god, digital arbeidskultur

Foto: Computerworld

Godt inn i bølge to av pandemien med pålagt hjemmekontor handler diskusjonen om hvordan Covid-19 vil endre måten vi jobber på fremover, skriver Selin Haxha til Computerworld.

Hvor godt forberedt er egentlig ledere og bedrifter på den nye hverdagen der kjente rammer og vilkår er i kontinuerlig endring? Selin Haxha, medlem av ODA-Nettverk, deler sine tre beste råd for å sikre god, digital arbeidskultur i artikkelen: Tre steg for å sikre god, digital arbeidskultur.

«De fleste har vært gode på å omstille seg rekordraskt og digitale lunsjer og lønningspils er en del av den nye normalen».

Les hele artikkelen i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no