fbpx

Tre steg for å sikre god, digital arbeidskultur

Foto: Computerworld

Godt inn i bølge to av pandemien med pålagt hjemmekontor handler diskusjonen om hvordan Covid-19 vil endre måten vi jobber på fremover, skriver Selin Haxha til Computerworld.

Hvor godt forberedt er egentlig ledere og bedrifter på den nye hverdagen der kjente rammer og vilkår er i kontinuerlig endring? Selin Haxha, medlem av ODA-Nettverk, deler sine tre beste råd for å sikre god, digital arbeidskultur i artikkelen: Tre steg for å sikre god, digital arbeidskultur.

«De fleste har vært gode på å omstille seg rekordraskt og digitale lunsjer og lønningspils er en del av den nye normalen».

Les hele artikkelen i Computerworld

Ønsker du å skrive for Computerworld med ODA-perspektiv? Som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk. Les mer og se formatkrav her.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no