fbpx

ODA og OBF inviterer til Inspirasjonsdagen 2021

Inspirasjonsdagen 2020 ble en stor suksess med nærmere 4000 deltakere fra en rekke land. Da vi i ODA-Nettverk startet planleggingen av årets Inspirasjonsdag, var det veldig gledelig å kunne fortsette det gode samarbeidet med det profesjonelle teamet i Oslo Business Forum (OBF). Vi gleder oss til å ønske velkommen til Inspirasjonsdagen 7. mai 2021 – DIGITAL DIVIDE.

Årets konferanse for mangfold og tech

Inspirasjonsdagen er den store årlige konferansen der mangfold og teknologi står i fokus. Årets tema er DIGITAL DIVIDE. Et tema som er blitt enda viktigere under koronapandemien. Hva betyr dette skillet lokalt og globalt, for kvinner og menn, unge og eldre?

Vi vil at Inspirasjonsdagen skal være like inspirerende og engasjerende som alle de gangene vi møttes i Konserthuset. For å få til det er det viktig med en samarbeidspartner som forstår hva vi ønsker å oppnå og hva vi vil at våre medlemmer, samarbeidspartnere og alle andre tech-interesserte deltakere skal sitte igjen med etter dagen. Dette fant vi hos Oslo Business Forum (OBF). Det er vel ingen i Norge som har klart å levere bedre konferanser enn denne gjengen, forteller Anette Wærsten, leder for Inspirasjonsdagen.

Tenker nytt

Oslo Business Forum har siden sin oppstart i 2016 vært opptatt av å utfordre etablerte tankesett. Det siste året har vært svært krevende for norsk næringsliv og spesielt for de som jobber med fysiske møteplasser. Vi har måttet tenke nytt i form av digitalisering. Vi er veldig stolte av at ODA ønsker å ha oss med på laget også i år, og ikke minst ta den digitale Inspirasjonsdagen enda et hakk videre ved å bruke erfaringer vi har opparbeidet det siste året. Dette er noe vi virkelig ser frem til, sier Marius Røed Wang, Co-Founder & Marketing Director i OBF.

Påmeldingen til Inspirasjonsdagen 2021 er straks åpen. Følg ODA Nettverk på Facebook og LinkedIn.

Inspirasjonsdagen 2020

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no