fbpx

Javad Mushtaq – Konferansier Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Javad Mushtaq

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Javad Mushtaq er en sosial entreprenør, tidligfase investor og mangfoldspioneer med norskpakistansk bakgrunn fra Halden.

Javad er utdannet Siviløokonom (honors) fra Handelshøyskolen BI, har bakgrunn fra konsernstrategi i Aker Solutions hvor han jobbet i fire kontinenter, og er i dag Leder for JM Ventures (investeringsselskap som investerer i mangfoldige grundere), MAK (organisasjon som jobber med systemendring rundt mangfold), MinMentor (unge og utdanning) og leder også Oslo avdelingen av World Economic Forum Global Shapers. I tillegg sitter han i Advisory Board for bl.a. Equality Check, ID Inclusion, Handelshøyskolen BI og er Global Gender Equity Lead i Global Shapers i tillegg til å ha flere styreverv. Hans engasjement for mangfold og inkludering har blitt lagt merke til nasjonalt og internasjonalt, og han brenner for å akselerere prosessen for å øke mangfold i Norge og norsk næringsliv.

Sammen med Julia Paulsen skal han lede oss gjennom Inspirasjonsdagen 2021!
Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no