fbpx

Javad Mushtaq – Konferansier Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Javad Mushtaq

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Javad Mushtaq er en sosial entreprenør, tidligfase investor og mangfoldspioneer med norskpakistansk bakgrunn fra Halden.

Javad er utdannet Siviløokonom (honors) fra Handelshøyskolen BI, har bakgrunn fra konsernstrategi i Aker Solutions hvor han jobbet i fire kontinenter, og er i dag Leder for JM Ventures (investeringsselskap som investerer i mangfoldige grundere), MAK (organisasjon som jobber med systemendring rundt mangfold), MinMentor (unge og utdanning) og leder også Oslo avdelingen av World Economic Forum Global Shapers. I tillegg sitter han i Advisory Board for bl.a. Equality Check, ID Inclusion, Handelshøyskolen BI og er Global Gender Equity Lead i Global Shapers i tillegg til å ha flere styreverv. Hans engasjement for mangfold og inkludering har blitt lagt merke til nasjonalt og internasjonalt, og han brenner for å akselerere prosessen for å øke mangfold i Norge og norsk næringsliv.

Sammen med Julia Paulsen skal han lede oss gjennom Inspirasjonsdagen 2021!
Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no