fbpx

Julia Paulsen – Konferansier Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Julia Paulsen

 

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Julia Paulsen er entusiast innen tech og data, forfatter, E24-talent, digital ekspert og lidenskapelig medlem i ODA Advisory Board.

Julia sitt motto er «Det du ikke kan måle, eksisterer ikke», hun forsterker dette ved kontinuerlig å teste, basere beslutninger på data, ikke antagelser, og alltid fokusere på kunden. Hun jobber som Director of Ecommerce Nordics i Elkjøp, og har tidligere hatt sentrale roller i Aprila bank, DNB, Telenor og Zalando. Hun har mottatt DNB sin pris for mest modige leder, og har skrevet boken «WOW: Smells like team spirit».

Sammen med Javad Mushtaq skal hun lede oss gjennom Inspirasjonsdagen 2021!
Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no