fbpx

Julia Paulsen – Konferansier Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Julia Paulsen

 

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Julia Paulsen er entusiast innen tech og data, forfatter, E24-talent, digital ekspert og lidenskapelig medlem i ODA Advisory Board.

Julia sitt motto er «Det du ikke kan måle, eksisterer ikke», hun forsterker dette ved kontinuerlig å teste, basere beslutninger på data, ikke antagelser, og alltid fokusere på kunden. Hun jobber som Director of Ecommerce Nordics i Elkjøp, og har tidligere hatt sentrale roller i Aprila bank, DNB, Telenor og Zalando. Hun har mottatt DNB sin pris for mest modige leder, og har skrevet boken «WOW: Smells like team spirit».

Sammen med Javad Mushtaq skal hun lede oss gjennom Inspirasjonsdagen 2021!
Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no