fbpx

Digitalt nettverkstreff med Platinumpartner Schneider Electric

Fra venstre: Randi Mogerhagen, Astri Grov og Erik Gjesdal i Schneider Electric Norge

Vi takker vår Platinumpartner Schneider Electric for et spennende ODA Nettverkstreff 18. mars hvor vi fikk lære om den usynlige energiforbrukeren og skyens kostbare bakside. Fikk du ikke med deg nettverkstreffet? Klikk på knappen «Se opptaket av: Den usynlige energiforbrukeren» under.

Den usynlige energiforbrukeren

Vi bruker mer og mer teknologi, og vi digitaliserer samfunnet i toppfart. Begrepet å lagre noe i skyen er blitt en del av språket vårt. Men skyen er ikke en sky. Det er enorme datasentre som i virkeligheten sluker strøm og skaper store utslipp. Denne baksiden snakkes det for lite om. I Schneider Electric kaller vi dette «den usynlige energiforbrukeren», og sammen med ODA snakket Schneiders fageksperter Astri Grov, Erik Gjesdal og Ingunn Olsen om teknologiutviklingens utfordringer og skyggesidene ved vår økende bruk av IT, ledet av Randi Mogerhagen.

Se opptaket av: Den usynlige energiforbrukeren

Vil du jobbe med Erik, Astri og Ingunn? Se oversikt over ledige stillinger hos Schneider Electric her. Tusen takk til Schneider Electric for en inspirerende ettermiddag!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no