fbpx

Skriv for Computerworld med ODA-perspektiv

ODA Nettverk har sin helt egen spalte i hver månedlige utgave av Computerworld, og som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk.

Dette er en unik anledning til å få publisert egne tekster som fremmer mangfold. Skriv gjerne om arbeidshverdagen, faglig innhold, eller teknologi- og mangfoldsrelaterte tekster med ODA-perspektiv.

Her er noen formatkrav til tekst for den som vil skrive for ODA:

  • 3500 tegn
  • Tittel, ingress og mellomtitler
  • Bilder må ha bildetekst og bildekreditering
  • Bilder må ha en oppløsning på 300dpi
  • Bilder som skal fylle hele bredden må ha minst 2185 piksler bredt
  • Navn, tittel og arbeidssted på forfatter

Hvis dette høres spennende ut og du vil skrive, ta kontakt med: Ingrid Skrede på ingrid@ludenso.com for innspill og veiledning.

Vi ser frem til å se mange flotte innlegg på trykk!

Hent inspirasjon fra allerede publiserte artikler fra ODA-medlemmer: Dette angår ikke meg av Sandra Midbøe, Gratulerer med kvinnedagen av Anita Karlson og Ida Fure, og En eksamen fra virkeligheten skrevet av Ingrid Skrede.

Spesialtilbud for medlemmer av ODA

I forbindelse med ODA sitt samarbeid med ComputerWorld tilbys alle medlemmer av ODA Computerworld-abonnement til svært gunstig pris!

Normal årskontingent er 3450,- for komplett abonnement og 2950,- for digitalt abonnement, men som ODA-medlem kan du tegne årsabonnement for kun 1450,-

Tegn komplett abonnement her

Tegn digitalt abonnement her

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no