fbpx

Skriv for Computerworld med ODA-perspektiv

ODA Nettverk har sin helt egen spalte i hver månedlige utgave av Computerworld, og som medlem av ODA kan du få ditt innlegg på trykk.

Dette er en unik anledning til å få publisert egne tekster som fremmer mangfold. Skriv gjerne om arbeidshverdagen, faglig innhold, eller teknologi- og mangfoldsrelaterte tekster med ODA-perspektiv.

Her er noen formatkrav til tekst for den som vil skrive for ODA:

  • 3500 tegn
  • Tittel, ingress og mellomtitler
  • Bilder må ha bildetekst og bildekreditering
  • Bilder må ha en oppløsning på 300dpi
  • Bilder som skal fylle hele bredden må ha minst 2185 piksler bredt
  • Navn, tittel og arbeidssted på forfatter

Hvis dette høres spennende ut og du vil skrive, ta kontakt med: Ingrid Skrede på ingrid@ludenso.com for innspill og veiledning.

Vi ser frem til å se mange flotte innlegg på trykk!

Hent inspirasjon fra allerede publiserte artikler fra ODA-medlemmer: Dette angår ikke meg av Sandra Midbøe, Gratulerer med kvinnedagen av Anita Karlson og Ida Fure, og En eksamen fra virkeligheten skrevet av Ingrid Skrede.

Spesialtilbud for medlemmer av ODA

I forbindelse med ODA sitt samarbeid med ComputerWorld tilbys alle medlemmer av ODA Computerworld-abonnement til svært gunstig pris!

Normal årskontingent er 3450,- for komplett abonnement og 2950,- for digitalt abonnement, men som ODA-medlem kan du tegne årsabonnement for kun 1450,-

Tegn komplett abonnement her

Tegn digitalt abonnement her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no