fbpx

Karen Dolva – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Karen Dolva

Talk: Digital inclusion

Designing for user groups on the outskirts of normality, by making sure access is not something you ever have to fight for.

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Karen Dolva er daglig leder og med-gründer av selskapet No Isolation

No Isolation utvikler teknologi som gjør det enklere å inkludere alle i fellesskapet, på tross av fysiske eller psykiske hindringer. Karen studerte informatikk og brukerdesign ved Universitetet i Oslo, før hun startet hos StartupLab i Oslo. Sammen med noen kolleger startet hun UX-Lab, et firma som leverte tjenester innenfor brukerdesign. I 2016 mottok hun prisen Årets Innovatør fra E24 Ledertalentene, mens hun i 2018 mottok Europakommisjonens Women Innovator-pris, som skal fremheve kvinnelige gründere under 30 år. Året etter annonserte Forbes henne som en av verdens topp 50 kvinner i tech. Dolva er engasjert i likestilling og oppfordrer aktivt jenter til å satse på karriere innenfor teknologiske yrker.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no