fbpx

Karen Dolva – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Karen Dolva

Talk: Digital inclusion

Designing for user groups on the outskirts of normality, by making sure access is not something you ever have to fight for.

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Karen Dolva er daglig leder og med-gründer av selskapet No Isolation

No Isolation utvikler teknologi som gjør det enklere å inkludere alle i fellesskapet, på tross av fysiske eller psykiske hindringer. Karen studerte informatikk og brukerdesign ved Universitetet i Oslo, før hun startet hos StartupLab i Oslo. Sammen med noen kolleger startet hun UX-Lab, et firma som leverte tjenester innenfor brukerdesign. I 2016 mottok hun prisen Årets Innovatør fra E24 Ledertalentene, mens hun i 2018 mottok Europakommisjonens Women Innovator-pris, som skal fremheve kvinnelige gründere under 30 år. Året etter annonserte Forbes henne som en av verdens topp 50 kvinner i tech. Dolva er engasjert i likestilling og oppfordrer aktivt jenter til å satse på karriere innenfor teknologiske yrker.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no