fbpx

Caroline Farberger – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Caroline Farberger

Caroline Farberger er administrerende direktør i ICA Insurance og har tidligere jobbet i McKinsey. Hun har lang erfaring fra ulike lederstillinger i forsikringsbransjen. I boken «Jag, Caroline, yrkeskvinna och familjefar», beskriver hun transformasjonen hvor hun på torsdag kom på jobb som Carl, og kom tilbake som Caroline på fredag. Denne reisen har gitt hun en helt unik innsikt i mangfold og inkludering.

Les mer om Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no