fbpx

Caroline Farberger – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Caroline Farberger

Talk: He to she management

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Caroline Farberger er administrerende direktør i ICA Insurance. 

Caroline har tidligere jobbet i McKinsey og hun har lang erfaring fra ulike lederstillinger i forsikringsbransjen. I boken «Jag, Caroline, yrkeskvinna och familjefar», beskriver hun transformasjonen hvor hun på torsdag kom på jobb som Carl, og kom tilbake som Caroline på fredag. Denne reisen har gitt hun en helt unik innsikt i mangfold og inkludering.

Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no