fbpx

Nicolai Tangen kommer til Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Nicolai Tangen

Talk: Tech in the world’s largest fund

Bio in english

Nicolai Tangen and Birgitte Bryne in conversation with Julia Paulsen on how NBIM is working as a tech company, and how the fund is contributing to bridge the digital divide!

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Nicolai Tangen er ansvarlig for forvaltningen av Statens Pensjonsfond utland.

Dette inkluderer den daglige driften og utviklingen av Norges Bank Investment Management. Tangen ble utnevnt til Chief Executive Officer 1. september 2020.

Tangen kom til Norges Bank Investment Management fra investeringsfondet AKO Capital der han var CEO og investeringsdirektør. Han var en av grunnleggerne av selskapet i 2005. I tillegg etablerte han i 2013 AKO Foundation, som støtter initiativer innen utdannelse, kunst og klima. Han er også tidligere partner og senioranalytiker for Egerton Capital og aksjeanalytiker for Cazenove & Co.

Tangen har økonomiutdannelse fra Wharton School of Finance og mastergrader i kunsthistorie fra Courtauld Institute of Art og organisasjonspsykologi fra London School of Economics. I tillegg har han gått Forsvarets russiskkurs.

Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no