fbpx

Kjell Nordström – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Kjell Nordström

Kjell Nordström er svensk økonom, management thinker og bestselgende forfatter.

Nordströms nyeste bok, Urban Express, skrevet sammen med Per Schlingmann, beskriver hva nær fremtid kan inneholde for menneskeheten og sivilisasjonen. De ser en stille revolusjon, ledet av byer og kvinner. De ser at multinasjonale selskaper blir forvandlet til multiurbane selskaper. De ser en æra for kvinner: kvinner som, utstyrt med ferdigheter og mobiltelefoner, stiller krav i et samfunn som er på et ekspresstog mot urbanisering.

Før dette skrev Nordström Funky Business: Talent Makes Capital Dance, med Jonas Ridderstrale. Boken utfordret fundamentalt det tradisjonelle synet på suksess i næringslivet og ble beskrevet som et «manifest av hva vår tid krever fra virksomheter og deres ledere».

Nordström er for tiden professor ved Institutt for internasjonal virksomhet (IIB) ved Stockholms Handelshøyskole. Han er også kjent for å være en av de ledende forskerne på multinasjonale bedrifter og det globale markedet, og har fungert som rådgiver for flere store selskaper.

I 2015 ble Kjell Nordström kåret til en av verdens mest innflytelsesrike ledelsesguruer, rangert som nummer 15 av 30.

Les mer om Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no