fbpx

Kjell Nordström – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2021

Bilde: Kjell Nordström

Talk: Tales on Virus and Timetravel

Bio in english

For the first time in perhaps seventy years, the urban and global express train met with firm resistance when the pandemic closed down country after country.
Some wagst of a new world order could now be discerned.
And for business firms we are at the down of a reindustrialization of the planet.
Buckle up and welcome to the roaring 2020’s.

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Kjell Nordström er svensk økonom, management thinker og bestselgende forfatter.

Nordströms nyeste bok, Urban Express, skrevet sammen med Per Schlingmann, beskriver hva nær fremtid kan inneholde for menneskeheten og sivilisasjonen.

Før dette skrev han «Funky Business: Talent Makes Capital Dance», sammen med Jonas Ridderstrale. Boken utfordret fundamentalt det tradisjonelle synet på suksess i næringslivet og ble beskrevet som et «manifest av hva vår tid krever fra virksomheter og deres ledere».

Nordström er for tiden professor ved Institutt for internasjonal virksomhet (IIB) ved Stockholms Handelshøyskole. Han er også kjent for å være en av de ledende forskerne på multinasjonale bedrifter og det globale markedet, og har fungert som rådgiver for flere store selskaper.

I 2015 ble Kjell Nordström kåret til en av verdens mest innflytelsesrike ledelsesguruer, rangert som nummer 15 av 30.

Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no