fbpx

Jo Nesbø kommer til Inspirasjonsdagen 2021

Foto: Rankin

Talk: The Future Human

Bio in english

Jo Nesbø in conversation with Javad Mushtaq.

See the program for Inspirasjonsdagen here >

Jo Nesbø er siviløkonom, musiker og en av verdens fremste krimforfattere.

Bøkene hans er solgt i over 50 millioner eksemplarer, og er oversatt til mer enn 50 språk. Siden debuten med Flaggermusmannen i 1997 har Jo Nesbø høstet begeistring hos lesere og anmeldere verden over med romanene om etterforskeren Harry Hole. Både for krimbøkene og barnebøkene om Doktor Proktor har han mottatt en rekke litterære priser. Jo Nesbø er i tillegg vokalist og låtskriver i popgruppen Di derre, som er mest kjente for landeplager som «Jenter» og «Rumba med Gunn», og omtales som selve lyden av norsk 90-tallspop.

Se oversikt over alle bidragsytere >

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no