fbpx

Fireside med Arild Spandow og partnere

Bli med på oppvarmingen for Inspirasjonsdagen 2021!

Vi inviterer alle som skal delta på Inspirasjonsdagen til en uformell førprat om årets tema: Digital Divide. Arild Spandow, CEO i Amesto, snakker med spennende profiler fra våre partnere: Lena Lundgreen, Director Public Sector i Microsoft Norge, Charlotte Skorup, R&D manager and head of Product Lifecycle i ABB, Åshild Hanne Larsen, Global CIO i Equinor. Varm opp med oss fredag 30. april kl. 14:00!

ODA-Nettverk drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 7. mai 2021

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no