fbpx

Fireside med Arild Spandow og partnere

Bli med på oppvarmingen for Inspirasjonsdagen 2021!

Vi inviterer alle som skal delta på Inspirasjonsdagen til en uformell førprat om årets tema: Digital Divide. Arild Spandow, CEO i Amesto, snakker med spennende profiler fra våre partnere: Lena Lundgreen, Director Public Sector i Microsoft Norge, Charlotte Skorup, R&D manager and head of Product Lifecycle i ABB, Åshild Hanne Larsen, Global CIO i Equinor. Varm opp med oss fredag 30. april kl. 14:00!

ODA-Nettverk drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 7. mai 2021

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no