fbpx

ODA-Nettverk har fått ny medlemsportal

Fra venstre: infrastrukturansvarlig Izabela Hawrylko og medlemsansvarlig Jane Xia i ODA-Nettverk

Vi er stolte over å invitere deg inn til vår nye medlemsportal – odaportal.no! Medlemskap i ODA-Nettverk er kostnadsfritt, og man må være registrert for å få muligheten til å delta på inspirerende arrangement og ikke minst for å ta del i et engasjert nettverk med individer som brenner for mangfold i teknologi-bransjen.

I følge infrastrukturansvarlig, Izabela Hawrylko, vil det å bruke odaportal.no gi deg en mulighet til å delta på våre arrangementer som Inspirasjonsdagen og månedlige nettverkstreff med kompetansepåfyll. Du vil gjennom medlemskapet også få muligheten til å bli med på mentorprogrammer, og du vil kunne utvikle deg karrieremessig gjennom å utveksle ideer og få innspill fra communityet, i tillegg til at du kan finne samarbeidspartnere til prosjektene dine. Som medlem vil du også få en arena til å bygge meningsfulle profesjonelle forbindelser og skape nye vennskap på tvers av bedrifter, alder og fagfelt.

“Vi ønsker alle som engasjerer seg i mangfold, teknologi og ledelse velkommen som medlem, uavhengig av kjønn, bransje og bakgrunn” – Kristine Hofer Næss, styreleder ODA-Nettverk

En portal for erfaringsutveksling, utvikling og engasjement

På spørsmål om hva hun ønsker medlemmer skal få ut av den nye portalen svarer Jane at ODAportal.no har et stort potensiale for å være en plattform for erfaringsutveksling, utvikling og engasjement mellom medlemmer – og med våre partnere. Den nye medlemsportalen er et viktig steg i riktig retning for å oppnå dette.

“Med den nye portalen får våre mange tusen medlemmer og partnere en unik plattform for å nettverke, dele og lære. Vi er overbevist om at dette vil bidra til økt engasjement for mangfoldet i tech!” – Jane Xia, medlemsansvarlig ODA-Nettverk

Hvordan bli medlem i ODA-Nettverk?

Det er enkelt og kostnadsfritt å bli medlem, og det gjør du ved å melde deg inn via knappen under.

Meld deg inn i ODA-Nettverk

Om du allerede er medlem må du huske å aktivere brukeren din nå som vi har en ny portal. Det tar kun 1-2 minutter.

Vi gleder oss til å bli kjent med nye medlemmer, og til gjensyn med våre aktive medlemmer!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no