fbpx

Digitalt nettverkstreff med Gullpartner Pexip

Vår Gullpartner Pexip holdt 25. august et veldig spennende digitalt nettverkstreff!

How do we create successful meetings and vibrant workspaces to help organizations advance their digital strategy?

Her diskuterte panelet blant annet hvordan man bygger sterk bedriftskultur og gode teknologiske løsninger i et hybrid miljø og på tvers av landegrenser – og hvordan vi påvirkes av hvilken tilhørighet vi føler til vårt team og vår leder. Og mye mer.

Fikk du ikke deltatt på nettverkstreffet? Fortvil ikke, du kan se hele sendingen her – med:  Mikael Hansson, Kristin Ruud, Ingrid Woodhouse og Hanne Margrethe Hjermann. Vi gjør oppmerksom på at sendingen er på engelsk.

Se hele opptaket her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no