fbpx

7 grunner til å bli medlem i ODA

Jane Xia, medlemsansvarlig i ODA-Nettverk.

For kort tid siden lanserte vi vår nye medlemsplattform odaportal.no, og siden da har allerede over 3200 teknologiinteresserte ildsjeler aktivert medlemsskapet sitt. Medlemskap er kostnadsfritt og det er lett å bli medlem – men hvorfor skal du egentlig bli med i ODA-Nettverk?

I følge Jane Xia vil det å bruke odaportal.no ikke bare gi deg en unik mulighet til å få faglig påfyll, knytte nye bånd og vennskap med flotte mennesker i teknologibransjen, men du vil også få eksklusive invitasjoner og innsikt i hvordan ledende bedrifter lykkes med mangfold og rekruttering.

Ved å melde deg inn i ODA vil du:

  1. Få invitasjon til våre populære månedlige nettverkstreff med aktuelle temaer innen tech, samfunn og ledelse
  2. Delta på den kanskje høyest ratede teknologikonferansen som arrangeres i Norge: ODA Inspirasjonsdagen sammen med tusenvis av andre
  3. Få tilgang til faglig oppdatering og kurs, samt generelle rabatter eksklusivt for ODA-medlemmer fra våre partnere og andre
  4. Se spennende jobbmuligheter i tech hos våre partnere
  5. Delta på høstens store fysiske happening: ODA Bar!
  6. Få mulighet til karriereutvikling gjennom Mentorprogrammet, Executive shadowing og Reverse mentoring
  7. Del erfaringer og få råd og tips til hvordan jobbe med mangfold

Alle som er medlemmer pr. 30. september 2021 vil få en invitasjon til en lokal (Oslo, Trondheim, Bergen, Sør-Vest, Innlandet) lanseringsfest med et minnerikt inspirasjonsforedrag​. Dette blir høstens store samling for ODA-medlemmer, sier Jane Xia.

Meld deg inn i dag og få tilgang til et inspirerende community av dyktige kvinner og menn som jobber i og med teknologi.

Bli med i ODA-Nettverk nå!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no