fbpx

ODA-Nettverk søker ny leder for Inspirasjonsdagen

Vil du være med å ta Inspirasjonsdagen til nye høyder?

Vi ser etter deg som har lyst til å produsere og skape ODA-Nettverk sitt viktigste arrangement.

Inspirasjonsteamet består i dag av 10 personer med stort engasjement og hjerte for ODA sin kjernesak – mer mangfold i teknologibransjen! Inspirasjonsdagen er ett av flere initiativer og definitivt vårt høydepunkt i løpet av året.  Som ansvarlig for Inspirasjonsdagen vil du lede teamet før, under og etter selve eventet. 

Vi har som mål å skape den beste event-opplevelsen for våre eksisterende og potensielle medlemmer.  

På Inspirasjonsdagen står teknologi, ledelse, inspirasjon og det å bygge nettverk på tvers av bransjen i hovedfokus. Hvert år kommer det anerkjente foredragsholdere, samt at vi kårer vinnerne av ODA Awards.

Konferansen blir hvert år fullbooket i løpet av få timer og er svært populær.  Arrangementet har i utgangspunktet vært et fysisk arrangement, men de siste to årene har vi også gjennomført eventet digitalt. 

For å sikre at Inspirasjondagen blir årets høydepunkt er følgende oppgaver nødvendig: 

  • Budsjett og resultatansvar for teamet
  • Lede team på ca. 10 stk.
  • Forvalte og videreutvikle teamets rutiner og prosesser
  • Etablere god møtestruktur og arenaer 
  • Sikre rett og tilstrekkelig bemanning
  • Planlegge og gjennomføre teamets felles aktiviteter og sikre fremdrift ved god prosjektledelse
  • Sørge for gode relasjoner inn mot andre initiativ i ODA som er viktige for Inspirasjonsdagen
  • Etablere og være ansvarlig for samarbeid med ulike partnere ifm. arrangementet som konferanselokaler, produksjonspartner, digital plattform mv.
  • Delta i styremøter og samlinger
  • Rapportere til sentralstyret

Hvem leter vi etter?

Vi er ute etter en kreativ, modig og selvstendig person til dette vervet.

Vi ser etter deg som beholder roen i stressede situasjoner, som har et godt overblikk og god kontroll. Du er proaktiv og synes det er gøy å ha mange hatter på, fra å være rådgiver, konseptutvikler til produsent. Du er løsningsorientert, serviceinnstilt og opptatt av det helhetlige, men også av detaljene. Du evner å formidle et budskap gjennom digitale medier og å være en frontfigur for Inspirasjonsdagen.Det vil være en fordel med erfaringer fra eventer og konferanser, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er en god representant for våre kjerneverdier, og at du er komfortabel med å delta på og koordinere live-sendinger.

ODA-Nettverk er en non-profit organiasasjon. ODA drives av frivillig innsats, og samtlige verv i nettverket er ulønnet.

Er du eller noen du kjenner interessert i å vite mer?

Send noen ord om din motivasjon innen 31. desember til ODAs sekretariat på sekretariat@odanettverk.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Tilbakeblikk fra Inspirasjonsdagen 2021:

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no