fbpx

Nettverkstreff med Platinumpartner DNB

Den 18. november kunne vi samles til nettverkstreff igjen, i Bankboksen hos vår Platinumpartner DNB!

Lokalet var fylt (innenfor faglige rammer, selvsagt ) med ODA-medlemmer som endelig igjen kunne mingle og få faglig påfyll fra en scene. I tillegg til live deltakelse var det mulig å få med seg innholdet digitalt da hele nettverkstreffet ble streamet og tatt opp.  Dette var med andre ord et hybrid nettverkstreff,  – som også vil bli det mest vanlige fremover.

På scenen møtte vi Lamisi Gurah, Marina Santos Haugen og Per Kristian Næss-Fladset fra DNB, som både delte sine individuelle erfaringer – og diskuterte perspektiver i en felles «peisprat» om teknologiledelse og mangfold. Og alt skjedde under engasjert ledelse av konferansier Helena Sörensson.

Fikk du ikke med deg sendingen? Du kan se opptaket i sin helhet ved å klikke på knappen under.

Se nettverkstreffet med Platinumpartner DNB: Teknologiledelse

Tusen takk til DNB for et engasjerende og hyggelig nettverkstreff!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no