fbpx

Nettverkstreff med Platinumpartner DNB

Den 18. november kunne vi samles til nettverkstreff igjen, i Bankboksen hos vår Platinumpartner DNB!

Lokalet var fylt (innenfor faglige rammer, selvsagt ) med ODA-medlemmer som endelig igjen kunne mingle og få faglig påfyll fra en scene. I tillegg til live deltakelse var det mulig å få med seg innholdet digitalt da hele nettverkstreffet ble streamet og tatt opp.  Dette var med andre ord et hybrid nettverkstreff,  – som også vil bli det mest vanlige fremover.

På scenen møtte vi Lamisi Gurah, Marina Santos Haugen og Per Kristian Næss-Fladset fra DNB, som både delte sine individuelle erfaringer – og diskuterte perspektiver i en felles «peisprat» om teknologiledelse og mangfold. Og alt skjedde under engasjert ledelse av konferansier Helena Sörensson.

Fikk du ikke med deg sendingen? Du kan se opptaket i sin helhet ved å klikke på knappen under.

Se nettverkstreffet med Platinumpartner DNB: Teknologiledelse

Tusen takk til DNB for et engasjerende og hyggelig nettverkstreff!

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no