fbpx

CEO Commitment – ett skritt nærmere!

CEO Commitment-samling på Nobels Fredssenter 18. november

Ett skritt nærmere en ekte Paris-avtale innen mangfold og inkludering! 

CEO Commitment er det første nettverket for toppledere som har tatt stilling til å prioritere og sette mangfold og inkludering på agendaen på et strategisk nivå. Den 18. november nådde vi en viktig milepæl da vi samlet 60 CEOs og engasjerte ledere til workshop på Nobels Fredssenter.

På samlingen hadde vi en åpen diskusjon om de viktigste utfordringene vi står overfor. Vi diskuterte også de dristige grepene vi skal gjøre det kommende året for å akselerere endring innen mangfold, inkludering og likeverd raskere.

CEO Commitment er et samarbeid mellom ODA-Nettverk og MAK. Dette initiativet tar sikte på å bringe disse lederne sammen for å dele erfaringer og kunnskap som vil gi organisasjoner bedre evner å tiltrekke seg de beste talentene og skape inkluderende organisasjoner.

Noen av hovedspørsmålene vi diskuterte under arrangementet var:

  • Hvordan kan vi fremskynde endring?
  • Hvordan går vi fra nice to have til need to have når det gjelder å ha DEI (diversti, equity and inclusion) på den strategiske agendaen i en organisasjon og innen teknologibransjen?
  • Har vi like muligheter når vi går inn på en ny arbeidsplass?
  • Hvordan kan vi nå et bredere mangfold av talenter?
  • Hvordan får vi mer kjønnsbalanse og mer mangfold på ledernivå?
  • Kan inkludering føre til ekskludering?

Nå er det på tide å handle og vi gleder oss til neste gang vi skal samle nettverket! I de kommende månedene har vi som mål å fortsette å jobbe mot en ekte «Paris-avtale», med spesifikke tiltak for å akselerere endring mot mer mangfold, likeverd og inkludering.

Takk til alle som deltok for at dere er viktige rollemodeller som viser engasjementet deres og utfordrer status quo. Og ikke minst takk til vårt fantastiske team av frivillige som bidro til å gjennomføre arrangementet. Sammen gjør vi en endring! 

Les mer og se hvem som har signert CEO Commitment her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no