fbpx

Se opptak fra kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner her!

Se opptak fra kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner som ble sendt 8. mars 2022:

Siden 2016 har vi kåret Norges 50 fremste tech-kvinner. Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode rollemodeller, og bidra til at flere kvinner blir inspirert til å velge teknologi og ledelse som karrierevei.

Det er ODA-Nettverk, Nordens ledende nettverk for mangfold i tech, og Abelia, NHO-foreningen for kunnskaps- og teknologibedrifter, som står bak kåringen. Etter en åpen nominasjonsprosess er de 50 vinnerne valgt ut av en jury.

Les mer om kåringen her

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no