fbpx

Se opptak fra kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner her!

Se opptak fra kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner som ble sendt 8. mars 2022:

Siden 2016 har vi kåret Norges 50 fremste tech-kvinner. Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode rollemodeller, og bidra til at flere kvinner blir inspirert til å velge teknologi og ledelse som karrierevei.

Det er ODA-Nettverk, Nordens ledende nettverk for mangfold i tech, og Abelia, NHO-foreningen for kunnskaps- og teknologibedrifter, som står bak kåringen. Etter en åpen nominasjonsprosess er de 50 vinnerne valgt ut av en jury.

Les mer om kåringen her

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no