fbpx

John Stone – Inspiration Day 2022 Speaker

John Stone is Chaos Coordinator at Office of the CISO. He ‘officially’ started his career in infosec in 2002. From blue to red and all the colours in between John has had varied roles during his career also up and down the stack from deep technical implementations to running a security business line.

This experience has been built up across various sectors such as Financial Services, Retail, Digital natives, Telecommunications, Manufacturing etc. Apart from various security certifications John also has a background in Data Science and currently serves as a technical editor for a publishing house. He currently works in the Cybersecurity team in Google.

Go to ODA Inspiration Day 2022 >

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no