fbpx

Ida Susanna Fattah – Inspiration Day 2022 Speaker

Ida Susanna Fattah, also called «Doctor Innovation» is a medical doctor and entrepreneur, specializing in the field of Public Health.

She’s passionate about increasing the speed of innovation in healthcare by using data and technology. Her startup startup, MedLytic, is creating plattform technology to bring insight from healthcare professionals to those who develop tools and services in healthcare.

Ida’s company has already worked with The Healthcare Directorate, Menon Economics, the University of Agder and Felleskatalogen.

Go to ODA Inspiration Day 2022 >

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 80 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no