fbpx

Wasim Zahid – Inspiration Day 2022 Speaker

Wasim Zahid is a doctor with a specialty in internal medicine and heart diseases and also holds a PhD in cardiology.

He frequently shares relevant health information using social media channels such as Twitter, Instagram and YouTube to reach the public. He has also written several scientific books on the topic of health.

Wasim is known from the TV series «Hva feiler det deg» on NRK and is frequently leveraged as an expert speaker in media within his field of work.

Go to ODA Inspiration Day 2022 >

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no