fbpx

Hva betyr det å ha growth mindset? ODA Mentor samling med Sissel Naustdal

ODA Mentor samling – Bli utfordret på egen mindset

Årets ODA Mentor er klar for neste samling, hvor deltakere definerte egne verdier skal de bli utfordret på egen mindset og hvordan de håndterer ulike situasjoner. Tema for denne samlingen er Growth Mindset og er ledet av Sissel Naustdal, med platinumspartner – DNB.

Hva betyr det å ha growth mindset og hvorfor kan våre tanker om oss selv, våre evner, talent og egenskaper ha en avgjørende betydning for hva vi får til på ulike arenaer i livet? Tanker er det som hjelper eller hindrer oss i hverdagen og livet. Antakelser om hva vi eller andre kan eller ikke kan gjøre og få til. Begrensninger gjør oss usikre, holder oss fra å hoppe ut i spennende utfordringer, fra å holde ut når vi møter motgang og tapper oss for energi. Vårt mindset påvirker også hvordan vi ser på andre menneskers potensial og hvordan vi får til utvikling og mestring på ulike arenaer i livet.

Gjennom foredraget blir du utfordret å se på fortiden og fremtiden, og definere sin egen livsmisjon og hvordan skal vi bygge vår Growth mindset til å nå målene vi har sett for oss.

Sissel Naustdal, gründer & leder i MadeToGrow

Om foredragsholderen 

Sissel Naustdal, daglig leder i MadeToGrow er en av landets fremste eksperter innen «Growth Mindset». Hun gjennomførte det første norske forskningsprosjektet innen Growth Mindset og siden da har hun vært dedikert til å utvikle growth mindset i mennesker og organisasjonskulturer.

Sissel har 25 års erfaring fra utvikling av mennesker, team og organisasjoner, og brenner spesielt for å bidra til at langt flere kan få mulighet til å utvikle sitt potensial, gjennom å våge å sette sine mål og drømmer ut i livet og ha gode verktøy for å mestre større og mindre utfordringer i livet og karrieren.

Sissel har lang karriere innen HR og ledelse fra IT bransjen, samt som konsulent og gründer i egne selskaper.

 

Om DNB

Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre.
I dag er DNB mye mer enn Norges største bank og en nøkkelvirksomhet i norsk økonomi. Vi er også et ledende teknologiselskap, som på stadig nye måter tilpasser oss og tjenestene våre til tiden vi lever i og framtiden.
Vi er i verdenstoppen blant likestilte selskaper, og tar godt vare på mangfoldet av mennesker som velger å jobbe her. Hos oss finner du et bredt spekter av karrieremuligheter i Norge og internasjonalt.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no