fbpx

Nytt stjernelag til ODA Advisory Board

Ida Susanna «Dr. Innovasjon» Fattah, Marius Wang, Manav Rihel Kumar, Claudia Antwiadjei og Sophia Adampour er nye medlemmer i ODA Advisory Board.

ODA Advisory Board: Fra venstre: Manav Rihel Kumar, Ida Susanna Fattah, Sophia Adampour, Kristine Hofer Næss (styreleder, ODA-nettverket), Claudia Antwi-Adjei Hedegaard, Marius Røed Wang og Kine Dahl (leder av ODA Advisory Board). ODA Advisory Board nestleder Julia Paulsen var ikke til stede da bildet ble tatt.

ODA Advisory Board er en strategisk rådgivende gruppe som støtter styret i ODA. De skal bidra til å fremme nettverket, sørge for at ODA kan tilføye medlemmer og partnerbedrifter ytterligere verdi, utforske muligheter for samarbeid – og så klart: utfordre «status quo» og bidra til at ODA fortsetter å Lead the Change.

Leder i ODA Advisory Board Kine Dahl er strålende fornøyd med bredden i kompetanse ODA-nettverket får tilgang til gjennom de nye medlemmer av Advisory Board, og ikke minst det brennende engasjementet for inkludering og mangfold i tech og ledelse.

– Jeg er svært glad for at denne høykompetente, herlige gjengen nå skal bistå ODA-nettverket med å ytterligere realisere vår visjon om «lead the change» i teknologibransjen. Vi er svært glade for at de har takket ja til å rådgi ODA, utfordre oss, dele erfaringer og bidra til å realisere potensialet for våre medlemmer og partnere. Jeg har stor tro på at deres bidrag vil være verdifulle for oss fremover, sier Dahl.

Medlemmer i ODA Advisory Board fungerer også som representanter og talspersoner for ODA innenfor en rekke initiativer, som arrangementer og debatter, i media og sosiale medier og i dialog med våre partnerbedrifter.

Dette er de nye medlemmene av ODA Advisory Board

  • Ida Susanna Fattah, daglig leder i MedLytic.
  • Marius Røed Wang, Co-Founder Oslo Business Forum
  • Manav Rihel Kumar, CEO, The Diversity Index
  • Claudia Antwi-Adjei Hedegaard, strategisk rådgiver innen forbedring og utvikling i NRK
  • Sophia Adampour, grunnlegger av Verse Gallery, Norges første galleri for kryptokunst

Fra før består ODA Advisory Board av leder Kine Dahl (Elkjøp) og nestleder Julia Paulsen (Elkjøp).

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no