fbpx

Marit Strømøy is coming to ODA Inspiration Day 2023

Marit Strømøy is the world’s only female Formula 1 boat racer. Marit is active in a sport dominated by athletes in the Arab world who are not positive about women participating in sports, let alone alongside men. She has experienced intentionally being crashed into during races and being edited out of the podium in newspapers the next day.

Marit talks about her experiences of pursuing the sport she loves, but in a world where she is opposed and unwanted by many. Marit is not only one of the world’s best boat racers, but she is also an artist and has participated in the Eurovision Song Contest twice.

Go to ODA Inspiration Day 2023 >

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no