fbpx

ODA medorganisator av SHEconomy Innovation & Tech Summit 2018 i april – en fantastisk reise!

I april 2018 gikk den aller første SHEconomy Summit Innovation & Tech av stabelen, der 35 kvinnelige toppledere fra ulike virksomheter og bransjer fikk påfyll av kompetanse, innovasjon og nettverk i Silicon Valley.

ODA var stolt samarbeidspartner og medorganisator, og teamet opp med Benja Stig Fagerland – grunnleggeren av SHEconomy Summits , Camilla Bakjord, CMO i Compello og co-founder av SHEConomy Summit Tech & Innovation – og Microsoft ved Inga Kleppe og Kimberly Lein-Mathisen.

Målsetningen med turen var å øke den digitale kompetansen blant kvinnelige toppledere, og å knytte nettverk på tvers av bransjer. I dagens digitale tidsalder er det å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen, og det å nyttiggjøre seg dette for egen virksomhet helt essensielt, særlig for toppledere. I ODA jobber vi for økt mangfold i Tech, og har et mål om 40% kvinner, også i toppledelse – og SHEconomy Summit Innovation & Tech er et fantastisk initiativ for å bidra til dette.

Agendaen var tettpakket, med besøk og foredrag hos LinkedIn, Microsoft, Google, Facebook, Stanford University og Nordic Innovation House, og med temaer som innovasjonskultur, Design Thinking og Cyber Security. Tilbakemeldingene var fantastiske, og reisen fortsetter, med ulike RoundTables og nettverksbygging.

 

 

 

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no