fbpx

Velkommen til Inspirasjonsdagen 2018 – #techforsociety

Velkommen til Inspirasjonsdagen 2018 – #techforsociety!

Påmeldingen til Inspirasjonsdagen 2018 31. mai i Oslo Konserthus er nå åpen.

Meld deg på

Vi er veldig stolte av å presentere årets program under tema: #TECHFORSOCIETY. Vi lever i en verden i radikal endring med teknologi som en betydelig endringsfaktor, men også en muliggjører. I konserthuset 31. mai vil dere bli utfordret til å se den digitale transformasjonen i en større sammenheng. Sammen skal vi løfte blikket og høre Fredrik Gulowsen fra NYBY fortelle hvordan digitaliseringen bygger morgendagens velferdssamfunn, hvordan Anja Kaspersen fra Røde Kors vil revolusjonere humanitært arbeid og internasjonal sikkerhet ved hjelp av teknologi og få høre hva Anette Mellbye, strategirådgiver, legger i digital transformasjon med mening. Isabelle Ringnes kommer for å fortelle om sin reise med blant annet #hunspanderer kampanjen i tillegg til å knuse noen myter om kjønn. Sist men ikke minst har vi gleden av å presentere konferansens key note speaker futurist, forfatter og foredragsholder Stefan Hyttfors.

Tusen takk til våre partnere som nok et år gjør det mulig for oss å tilby denne fantastiske konferanseopplevelsen gratis. I tillegg til å invitere våre kvinnelige medlemmer, inviterer vi i år også våre mannlige kollegaer til å delta på konferansen. Dette er basert på tilbakemeldinger og ønsker fra våre partnere og medlemmer. Innen 2025 har ODA satt seg et mål om en kvinneandel i tech på 40%, og vi trenger at kvinner og menn jobber tett sammen for å lede an. Vi ser derfor frem mot å oppleve et mer mangfoldig publikum på Konserthuset i år.

Det er fortsatt ikke mulig for menn å bli medlemmer av nettverket, kun delta som gjester på selve Inspirasjonsdagen.

Les mer om Inspirasjonsdagen.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no