fbpx

Følg med på livestreaming av Inspirasjonsdagen 2018

Inspirasjonsdagen er årets største ODA-happening! På Oslo konserthus samler vi 1500 ODA-medlemmer for en dag fullspekket med inspirerende foredrag og erfaringsdeling. Arrangementet vil i år streames både via vår Facebook side og på våre hjemmesider.

Klikk her for å se livestream

Hvert år blir Inspirasjonsdagen fullbooket i løpet av noen få timer. I år har ODA derfor åpnet opp for at enda flere kan oppleve og kjenne på stemningen av begivenheten.

På programmet står blant annet spennende foredragsholdere som Isabelle Ringes, Stefan Hyttfors og Annette Mellbye. Her kan du se hele programmet, og planlegge når du ønsker å logge deg på.

Vi er stolte over årets tema: #techforsociety, og vi gleder vi oss til å presentere en fantastisk bukett foredragsholdere, som både vil inspirere og utfordre oss til å Lead the Change. I år vil vi fokusere på spørsmål som: Hvordan kan vi i techbransjen ta ansvar for at vi lager og bruker teknologi med gode intensjoner og verdier. Hvordan skape løsninger for fremtiden som er til det beste for både det globale og det lokale samfunnet?

I tillegg til selve arrangementet i Oslo Konserthus og livestreaming, vil det være streaming-events i forskjellige byer. I Trondheim arrangerer Oda-Nettverk Midtnorge sammen med Sopra Steria og Girl Geek Dinners en livestream som du kan melde deg på her. Holder du til i Stavanger kan du delta på CapGemini og Girl Geek Dinners sitt arrangement, påmelding her.

Streamingen blir gjort mulig av vår partner Medvind/Trippel-M. Vi ser frem til å se deg på Inspirasjonsdagen 2018, om det er i Oslo Konserthus eller online!

Klikk her for å se livestream

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no