fbpx

Microsoft blir Platinum-partner i ODA

Vi er svært glade for å annonsere at Microsoft blir ny Platinum-partner av ODA! Sammen skal vi jobbe for å øke antallet kvinner i tech og i ledelse – og vi gleder oss til reisen sammen.

– Microsoft Norge var kanskje den viktigste støttespilleren da ODA ble startet i 2005. Siden det har de vært en god samarbeidspartner i arbeidet for mer mangfold i tech gjennom mange år. Derfor er vi utrolig glade for å annonsere at de nå tar steget opp som Platinum-partner, og vi ser frem til å jobbe enda mer strategisk sammen på flere nivåer fremover for økt påvirkning, sier Kristine Hofer Næss, leder i ODA.

Våre partnere gjør en viktig forskjell

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

 • fremmer gode rollemodeller og mangfold
 • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
 • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

– For Microsoft er like muligheter en selvfølge og mangfold en løpende anledning til innsikt og utvikling. Vi lever av gode hoder som bruker sin kunnskap og erfaring til å løfte Norge gjennom digital transformasjon. For å være relevante for kundene våre trenger vi hele bredden av erfaringer, innspill og ideer i samfunnet. Samarbeidet med ODA gir både oss og partnerne våre en arena for å sette mangfold høyt på agendaen, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

– En mer mangfoldig teknologibransje vil gi oss bedre ideer, produkter og løsninger – og et sterkere grunnlag for vekst i fremtiden. ODA er en sentral og produktiv aktør på dette feltet, og gjennom partneravtalen bygger vi nå videre på det gode samarbeidet, fortsetter Lein-Mathisen.

Slik blir din bedrift partner ODA-partner

Gjør en forskjell og bli ODA-partner! Vi har partnernivåer som passer alle virksomhetstyper og størrelser. 

Som ODA-partner kan du velge mellom nivåene:

 • Platinum
 • Gull
 • Sølv
 • Assosiert

Ved å være være partner av ODA får du:

 • Markedsført din bedrift til mer enn 8000 ODA-medlemmer (per desember 2017)
 • Fremmet og synliggjort viktigheten av mangfold i teknologibransjen
 • Unike PR-muligheter
 • Eksponering gjennom våre strategiske aktiviteter som er arenaer for kompetanseheving og rekruttering
 • Økt synlighet: Få din virksomhet på agendaen ved å løfte dine kvinnelige speakere, kvinner som rollemodeller og kvinner som uttaler seg til pressen
 • Gjennom å øke antall kvinner i teknologi, vil både unge jenter, men spesielt ledere og bedriftseiere, bidra til bedre løsninger og en bedre fremtid for både virksomheter og samfunn
 • Vær en del av noe større sammen med ODA – Lead the change!

Ønsker din virksomhet å bli partner? Ta kontakt for mer informasjon om partnerprogrammet:

Gøril Rønning – goril.ronning@capgemini.com.
Leder, ODA Partnerprogram

ODA-Nettverk

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. ODA har mer enn 6000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og over 70 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no