fbpx

Microsoft blir Platinum-partner i ODA

Vi er svært glade for å annonsere at Microsoft blir ny Platinum-partner av ODA! Sammen skal vi jobbe for å øke antallet kvinner i tech og i ledelse – og vi gleder oss til reisen sammen.

– Microsoft Norge var kanskje den viktigste støttespilleren da ODA ble startet i 2005. Siden det har de vært en god samarbeidspartner i arbeidet for mer mangfold i tech gjennom mange år. Derfor er vi utrolig glade for å annonsere at de nå tar steget opp som Platinum-partner, og vi ser frem til å jobbe enda mer strategisk sammen på flere nivåer fremover for økt påvirkning, sier Kristine Hofer Næss, leder i ODA.

Våre partnere gjør en viktig forskjell

Vi samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. Et mer balansert mangfold vil føre til bedre løsninger og en bedre fremtid for bedrifter og samfunn.

Våre partnere

 • fremmer gode rollemodeller og mangfold
 • leder an i et viktig samfunnsspørsmål og er synlige i alle kanaler
 • får tilgang til Nordens største kvinnelige talent pool i tech

– For Microsoft er like muligheter en selvfølge og mangfold en løpende anledning til innsikt og utvikling. Vi lever av gode hoder som bruker sin kunnskap og erfaring til å løfte Norge gjennom digital transformasjon. For å være relevante for kundene våre trenger vi hele bredden av erfaringer, innspill og ideer i samfunnet. Samarbeidet med ODA gir både oss og partnerne våre en arena for å sette mangfold høyt på agendaen, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

– En mer mangfoldig teknologibransje vil gi oss bedre ideer, produkter og løsninger – og et sterkere grunnlag for vekst i fremtiden. ODA er en sentral og produktiv aktør på dette feltet, og gjennom partneravtalen bygger vi nå videre på det gode samarbeidet, fortsetter Lein-Mathisen.

Slik blir din bedrift partner ODA-partner

Gjør en forskjell og bli ODA-partner! Vi har partnernivåer som passer alle virksomhetstyper og størrelser. 

Som ODA-partner kan du velge mellom nivåene:

 • Platinum
 • Gull
 • Sølv
 • Assosiert

Ved å være være partner av ODA får du:

 • Markedsført din bedrift til mer enn 8000 ODA-medlemmer (per desember 2017)
 • Fremmet og synliggjort viktigheten av mangfold i teknologibransjen
 • Unike PR-muligheter
 • Eksponering gjennom våre strategiske aktiviteter som er arenaer for kompetanseheving og rekruttering
 • Økt synlighet: Få din virksomhet på agendaen ved å løfte dine kvinnelige speakere, kvinner som rollemodeller og kvinner som uttaler seg til pressen
 • Gjennom å øke antall kvinner i teknologi, vil både unge jenter, men spesielt ledere og bedriftseiere, bidra til bedre løsninger og en bedre fremtid for både virksomheter og samfunn
 • Vær en del av noe større sammen med ODA – Lead the change!

Ønsker din virksomhet å bli partner? Ta kontakt for mer informasjon om partnerprogrammet:

Gøril Rønning – goril.ronning@capgemini.com.
Leder, ODA Partnerprogram

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no