fbpx

Er du den nye lederen for Nordens største konferanse for kvinner i tech?

Er du den nye sjefen for Nordens ledende konferanse for kvinner i tech?

Siden oppstarten i 2005 har vi i ODA hver vår arrangert vår årlige konferanse: Inspirasjonsdagen. Her har kvinner, og siden 2018 også menn, fått påfyll om de viktiste trendene, og ikke minst blitt inspirert rundt vår visjon om å Lead the Change. Konferansen fyller Oslo Konserthus hvert år med nesten 1500 deltagere, samt at vi siden 2018 også streamer konferansen. Brenner du for ODAs visjon og mål og vil være med å bygge Nordens ledende nettverk for kvinner i tech? Vi ser etter en engasjert og inkluderende leder som kan ta en av nettverkets viktigste arena til nye høyder i årene som kommer. Som leder av Inspirasjonsdagen blir du leder for Inspirasjonsgruppen, som består av 8 frivillige, og du blir også styremedlem i ODAs sentralstyre.

Som ansvarlig for Inspirasjonsdagen i ODAs sentralstyre er du blant annet ansvarlig for:

 • Planlegging og gjennomføring av Inspirasjonsdagen, blant annet
  • Foredragsholdere/tema
  • Praktisk gjennomføring
  • Teknisk gjennomføring, inkl streaming
  • Kommunikasjon og PR
  • Sosiale medier
  • Design og markedsmateriell
  • Partnerstands
  • Kontinuerlig forbedring og videreutvikling
  • Ledelse og oppfølging av teamet
 • ODA Awards – deles ut årlig på Inspirasjonsdagen
 • Styreplass i ODA sentralstyret
 • Utvikling av nye konferansekonsepter i samråd med styret

Er du eller noen du kjenner interessert i å vite mer? Les mer om ODA og Inspirasjonsdagen på www.odanettverk.no. Send din søknad innen 30. august til ODAs leder Kristine Hofer Næss på kristine@odipadi.com, eller via Facebook/LinkedIn. Vi gleder oss til å høre fra deg!

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no