fbpx

Meld deg på kåringen av Norges 50 fremste tech-kvinner!

8.mars 2019 kårer ODA sammen med Abelia for tredje gang Norges 50 fremste tech-kvinner. Der kan du møte både statsministeren og noen av Norges mest formidable tech-damer på det som kanskje er årets viktigste arrangement innen tech-bransjen.

Kåringen har vært en suksess siden starten, med stor bredde blant de nominerte kvinnene, både når det gjelder bransjer og bakgrunn. Ikke minst har det vært stor oppmerksomhet rundt de fantastiske vinnerne og arrangementet hvert år. I 2019 er vi glade for at statsminister Erna Solberg vil åpne arrangementet, som finner sted i Næringslivets hus. Les mer om fjorårets vinnere her.

– Formålet med kåringen har siden starten vært å synliggjøre noen av de mange ekstremt dyktige kvinnene innen tech i Norge, og da særlig de som kanskje ikke er de aller mest synlige i dag. De er viktige rollemodeller, sier styreleder i ODA-Nettverk, Kristine Hofer Næss.

ODA/TNS Kantar gjorde i 2018 en omfattende undersøkelse der man så på antall kvinner i den norske teknologinæringen.

– Det er fortsatt slik at vi kun har 28 prosent kvinneandel innen IKT i Norge i dag, og ikke minst kun 22 prosent kvinner i toppledelse i IKT, sier Hofer Næss.

Fjorårets jury, bestående av Berit Svendsen, Walter Qvam, Anne Grethe Solberg, Jan Moberg, Kristine Hofer Næss og Håkon Haugli, er klare for en ny runde, og har i tillegg fått med seg Kristin Skogen Lund og Andreas Thorsheim på laget. De ser frem til mange gode nominasjoner, og ODA og Abelia håper du vil være med å nominere dine topp tech-kvinner.

Har du lyst til å være med og feire Norges 50 fremste tech-kvinner på Næringslivets Hus på morgenen 8.mars, kan du melde deg på allerede i dag.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no