fbpx

Morten T. Hansen – foredragsholder Inspirasjonsdagen 2019

Foredrag: Hvordan gjøre mindre, jobbe bedre og få gjort mer

Morten T. Hansen er en ettertraktet foredragsholder over hele verden, og rådgiver for ledende selskaper globalt og i Norge. Han er nå aktuell med boka «Great at Work» («Suveren på jobb»), bygget på grundige studier av 5000 personer, rundt hva som skaper effektivitet i arbeidslivet. «Great at Work» kom på norsk i september 2018 med tittelen «Suveren på jobb». Morten T. Hansen er professor i ledelse på Berkeley, University of California. Hansen er norsk, men bor i USA. Morten T. Hansen er også medforfatter av New York Times-bestselgeren ”Great by Choice” som han skrev sammen med Jim Collins («From Good to Great») og er forfatter av ”Collaboration”. Hansen har en doktorgrad fra Stanford Business School og har vært professor på Harvard Business School og INSEAD. Hans akademiske forskning har vunnet flere prestisjefylte priser og Thinkers50 rangerer ham som en av verdens mest innflytelsesrike ledelseseksperter. Morten Hansen har tidligere vært leder i Boston Consulting Group, der han ga råd til klienter over hele verden. Morten reiser verden rundt for å holde foredrag og hjelpe bedrifter og mennesker til å bli suverene på jobben.

Booket i samarbeid med Talerlisten

Logo Talerlisten

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no