ODA Rådet – Inspirasjonsdagen 2019

ODA Rådet - deltakere

På årets Inspirasjonsdag 2019 introduserer vi et nytt innslag i programmet; ODA Rådet.

Dette blir en interessant spørrerunde ledet av Siri Kristiansen. I sofaen har hun med seg Yngvar Jørg Ugland fra New Tech Lab DnB, Jens Middborg fra Capgemini, Louise Fuchs fra Kolonial.no og tidligere ekstremsportuøver, Karina Hollekim.

Vi ser frem til interessante svar på store spørsmål #whatif

Se hele programmet for dagen her:

Program for Inspirasjonsdagen

Oda Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 7000 medlemmer, grupperinger i Oslo, Bergen og Trondheim, og rundt 30 strategiske partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no