fbpx

ODA Rådet – Inspirasjonsdagen 2019

ODA Rådet - deltakere

På årets Inspirasjonsdag 2019 introduserer vi et nytt innslag i programmet; ODA Rådet.

Dette blir en interessant spørrerunde ledet av Siri Kristiansen. I sofaen har hun med seg Yngvar Jørg Ugland fra New Tech Lab DnB, Jens Middborg fra Capgemini, Louise Fuchs fra Kolonial.no og tidligere ekstremsportuøver, Karina Hollekim.

Vi ser frem til interessante svar på store spørsmål #whatif

Se hele programmet for dagen her:

Program for Inspirasjonsdagen

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no