fbpx

Vi har gleden av å annonsere finalistene til ODA Awards 2019!

Finalister ODA Awards 2019

Vi i ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i teknologibransjen, gir hvert år ut priser som belønner konkret og resultatgivende arbeid for å øke kjønnsbalansen og mangfoldet i teknologibransjen. ODA Award Woman deles ut for 11. året på rad, mens ODA Award Organization skal deles ut for syvende gang. I 2018 ble ODA Award Man delt ut for første gang, så dette er andre gang at denne høythengende prisen deles ut.

For å nå ODA Nettverk sitt mål om 40 % kvinner i tech og oppnå fordelene mangfold bringer, er det nødvendig at kvinner og menn jobber sammen for å lede an. Med ODA Awards ønsker ODA å hedre kvinner, menn og organisasjoner som er rollemodeller ved å engasjere seg og jobbe for kjønnsmangfold innen IKT, og som aktivt støtter opp om verdiene til ODA; Inspiration | Bravery | Empowerment | Passion

Du kan lese mer om hver av finalistene via linkene nedenfor. Her kan du lese om ODA Awards og tidligere vinnere. Vinnerne av ODA Awards 2019 offentliggjøres på Inspirasjonsdagen, som avholdes 10.mai i Oslo Konserthus.

ODA Award Woman

ODA Award Man

ODA Award Organization

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no