fbpx

Vi søker skribent og innholdsprodusent til ODA!

Er du en racer på tekst?

ODA er Nordens største nettverk for kvinner i Tech med over 8000 medlemmer. Vi jobber for å øke mangfoldet i tech og vår visjon er å Lead the Change. Vi er en frivillig non-profit organisasjon som drives på fritiden av mer enn 60 kvinnelige ildsjeler fra virksomheter som jobber med teknologi i hele Norge. Vi søker nå en skribent til vår markeds- og kommunikasjonsavdeling, der vi har som ambisjon å kommunisere med godt og relevant innhold til våre medlemmer, partnere og generelt. Vi trenger innhold og gode tekster på web, sosiale medier og til PR. Skal vi klare det trenger vi de beste!

What’s in it for you?

Ettersom vi er basert kun på frivillig innsats er engasjementet i ODA ubetalt, men vi håper du har lyst til å være med likevel! Ved å bli med som aktiv i ODA, og ved å bidra i vår kompetente markeds- og kommunikasjonsgruppe vil du kunne bygge gode erfaringer og ikke minst et verdifullt nettverk på tvers av norske teknologivirksomheter. Det har mange av oss erfart at er en spennende erfaring, og potensielt et viktig tillegg på CVen. Du vil kunne få dine artikler på trykk i ODA sine kanaler og i norske aviser. I tillegg får du være med på å lede endringsarbeidet som pågår for å få flere kvinner inn i IT og teknologi!

Er dette noe for deg?

Send oss din CV eller lenke til din LinkedIn-konto, samt en liten tekst om hvorfor du ønsker denne rollen innen 30. januar, så lar vi høre fra oss.

Send til: info@odanettverk.no

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no