fbpx

Norges 50 fremste tech-kvinner 2020

Jakten på Norges 50 fremste tech-kvinner 2020 er i gang. Nominer din kandidat!

For fjerde år på rad går Abelia og ODA-Nettverk sammen for å kåre Norges 50 fremste tech-kvinner.

Fremtiden er teknologisk og for å løse vår tids store utfordringer og styrke næringslivet trenger vi problemløsere av begge kjønn. Andelen kvinner som jobber med ledelse og teknologi er for lav og Norge trenger at flere kvinner får øynene opp for teknologi. Dette vil Abelia og ODA-Nettverk gjøre noe med. Derfor løfter vi frem de dyktige talentene vi allerede har, og inspirere nye til å velge teknologi, og ledelse.

Tidligere har vi kun kåret talenter fra privat sektor, men år har vi valgt å kåre kvinner i både offentlig og privat sektor. Vi ønsker å vise at det finnes dyktige tech-kvinner på tvers av sektorer og selskaper. Vinnerne vil bli offentliggjort den 06. mars.

Kjenner du en dyktig tech-kvinne?

Nominer din kandidat her!

Siste frist for å nominere en tech-kvinne utløper 31.januar.

Når: 06. mars kl 08:30 – 10:00 | Næringslivet Hus, Middelthuns gate 27, 0368 Oslo | Gratis | Program kommer.

Juryen

De nominert kandidatene vil bli kåret av juryen som består av Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Schibsted Media Group, Berit Svendsen, utenlandssjef i Vipps, Steffen Sutorius, direktør for Direktoratet for forvaltning og IKT (DIFI), Anne Grethe Solberg, forsker og ekspert på kjønnsbalanse i organisasjoner, Jan Moberg, administrerende direktør i Teknisk Ukeblad, Kristine Næss, styreleder i ODA-nettverk og Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no