Gratulerer med kvinnedagen!

Foto: Istock

Gratulerer med dagen, alle kvinner og menn, gutter og jenter! På den internasjonale kvinnedagen feirer vi fremskrittene for kvinners rettigheter som er oppnådd gjennom årene.

«Vi er stolte over å jobbe i en mannsdominert bransje med så mange fine gutter og menn, som lytter til oss, ler med oss og som respekterer oss og jobbene vi gjør. Kvinner scorer skyhøyt når det kommer til gjennomføring av videregående -og høyere utdannelse. Kvinner er underrepresentert hva gjelder all kriminalitet og selvmord. Kvinner har de siste årene også fått etterlengtet oppmerksomhet knyttet til seksuell trakassering på arbeidsplassen. Det går riktig vei, men betyr det at kvinnedagen og feminisme har blitt irrelevant?» skriver Anita Karlson og Ida Fure Jerpseth i ODA Nettverk til Computerworld.

Les hele artikkelen i Computerworld

Den internasjonale kvinnedagen 8. mars er en fin anledning til å minne oss selv på at kvinners rettigheter bør på ingen måte tas for gitt. Alle skal ha like muligheter, og i ODA Nettverk jobber vi for økt likestilling fordi vi tror at alle, både kvinner og menn, vil ha fordeler av et likestilt samfunn.

Så gratulerer med dagen alle sammen!

ODA Nettverk

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. ODA har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no