fbpx

Dette angår ikke meg

Foto: Sandra Barjaktarevic Midbøe

Vi er inne i en uvirkelig og krevende tid. Koronaviruset påvirker oss alle sammen. Enten om det er fysisk, psykisk eller økonomisk så setter viruset sine spor i oss. I Norge og resten av verden.

«Teknologien har gjort så mye for oss. Den har gjort at vi i den situasjonen vi står i nå, kan holde mange av landets hjul i gang i fra hjemmekontontorer. Den har gjort at vi vi kan lage symbolske events på Facebook der vi klapper frem landets helter, og den har gjort at vi kanskje kan invitere hverandre på en virtuell lørdagspils. Den har gjort det enklere for oss å holde sammen.» skriver Sandra Barjaktarevic Midbøe i ODA Nettverk til Computerworld.

Les hele artikkelen i Computerworld

Det er ikke lenger en diskusjon om vi er på vei inn i en krise, men hvor ille det kommer til å bli og hvor lenge det kommer til å vare vet vi ikke. Til alle sykepleiere, leger, renholdsarbeidere, sekretærer, politikere og alle dere som jobber hjemmefra og holder hjulene i gang – TUSEN TAKK! Vær rause og tolmodige med hverandre, og ta vare.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no