fbpx

Mentorprogrammene tar nå imot søknader!

Deltakerne i mentorprogrammet 2019/2020.

Vi er endelig i gang! Mentorprogrammene for 2020/2021 er under planlegging, og fra og med i dag tar vi imot søknader. Siden 2010 har nærmere 400 kvinner deltatt i ett av ODA sine mentorinitiativer. Vi håper å ha deg med på denne reisen videre!

Mentorprogrammene skaper gode møteplasser og gir en unik mulighet til personlig og profesjonell utvikling. Som deltaker vil du kunne bli mer bevisst egne valg, styrker og utviklingsområder, og få innspill til hvordan du kan nå dine egne mål.

– Å bli en del av mentoringprogrammet til ODA er en av mine beste erfaringer noensinne, sier tidligere mentee Izabela Hawrylko. Les mer om Izabelas erfaringer som tidligere mentee her.

Vi har i dag tre ulike initiativer:
Mentorpgrogram
Reverse Mentoring
Executive Shadowing

Kun medlemmer av ODA kan søke på mentorprogrammene. Er du ikke medlem? Meld deg inn i ODA Nettverk her.

Mentorprogrammet

Antall plasser: 25
Søker: mentorer og mentees
Lokasjon: Oslo

Programmet fremmer personlig og profesjonell utvikling, og består av felles kick-off og avslutning, fellessamlinger, egne samlinger for mentorer og mentees, og en-til-en samtaler mellom mentorer og mentees.

Vi kobler sammen personer på tvers av virksomheter og bransjer. Dette gir muligheten til å bygge kompetanse som en del av karrieren på begge sider av relasjonen, og er til gjensidig motivasjon og inspirasjon.

Les mer om programmet og hvordan du søker både som mentor og mentee her.

Reverse Mentoring

Antall plasser: 10
Søker: metorer og mentees
Lokasjon: Oslo

Er du en senior kvinne i tech som ønsker nytt påfyll fra en yngre mentor, og å bli utfordret i din rolle? Er du en ung kvinne i tech som ønsker å utvide nettverket og få erfaring med veiledning? Da kan Reverse Mentoring være noe for deg!

Reverse Mentoring utfordrer tradisjonelle mentorordninger der mentor er den yngste i relasjonen. Som det ordinære mentorprogrammet bygges relasjonene på tvers av virksomhet og bransje. Programmet består av felles kick-off og avslutning, fellessamlinger, egne samlinger for mentorer og mentees, og en-til-en samtaler mellom mentor og mentee.

Les mer om programmet og hvordan du søker deg som mentor og mentee her.

Executive Shadowing

Executive Shadowing gir unge ledertalenter mulighet til å «skygge» erfarne ledere i egen bedrift for å få innblikk i deres hverdag, avmystifisere toppledelse, og utvikle egne lederegenskaper. Programmet gir talentet en unik mulighet til å oppleve lederskap på nært hold, og ledere som deltar i programmet får innsikt i neste generasjons ledere, og bidrar til å fremme god coaching-kultur i egen organisasjon.

Executive Shadowing er i dag et tilbud for våre Platinumpartnere. Det er Platinumpartneren selv som nominerer kandidat, og det er derfor ikke mulig å selv søke seg til dette programmet.

Les mer om programmet her.

Hensikten med mentorprogrammene til ODA er å få kvinner opp og frem i tech-bransjen. Felles for alle initiativene er utveksling av kompetanse, ekspertise, verdier, perspektiver og holdninger.

Hvert initiativ består av egne samlinger med tema tilpasset sin gruppe, men det er felles kick-off og felles avslutning for alle.

Eksempel på tema for fellessamlingene er: (1) Hvordan finne egne verdier og styre etter dem (2) Hvordan stå opp for seg selv og håndtere uforutsette hendelser (3) Hvordan håndtere hersketeknikker (4) Hvordan forbedre egen Executive Presence i holdning og fremtoning, under presentasjoner og i egen arbeidshverdag.

Vi kan love et spennende og utviklende program for 2020/2021, og viktigst av alt – ha det gøy!

Har du spørsmål om mentorprogrammene til ODA? Send oss en epost på mentor@odanettverk.no. Søknadsfrist er 30. april.

Søk på Mentorprogrammet!

Søk på Reverse Mentoring!

 

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no