fbpx

Inspirasjonsdagen 2020 gjennomføres digitalt

Hvert år arrangeres Inspirasjonsdagen for alle som er opptatt av mangfold i tech, i regi av ODA Nettverk.

Årets inspirasjonsdag var planlagt med 1500 deltakere i Oslo Konserthus 28. mai. Det lar seg dessverre ikke gjennomføre i år, men vi lar ikke det stoppe oss.

Vi er i gang med planlegging av Inspirasjonsdagen 2020 via digitale kanaler. Akkurat hvordan dette skal foregå kommer vi tilbake til. Vi har med oss anerkjente foredragsholdere fra Norge og internasjonalt, og jobber med et spennende og inspirerende program. Temaet for årets konferanse er Human Algorithms, med litt mer vekt på Human gitt tiden vi er inne i.

  • Hva betyr teknologien for «human connection»?
  • Hvor er vi på vei og hvor går etter hvert grensene mellom menneske og teknologi?
  • Hvilke fantastiske løsninger kan teknologien bringe oss – og hvordan sikrer vi at vi styrer teknologien i riktig retning på tvers av sektorer?
  • Hvem påvirker hvem og hva gjør nudging med samfunnet vi lever i?

Nytt format betyr nye muligheter. Følg med i sosiale medier for mer informasjon om Inspirasjonsdagen 2020.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no