fbpx

Jennifer Vessels – Foredragsholder Inspirasjonsdagen 2020


Jennifer Vessels

Foredrag: Humans vs Machines: The Future Winners

Audience members leave with new ideas, inspiration and practical approaches they can use in their daily worklife, such as new understanding of «human algorithms» and the role people and machines will play in the future. Through examples and real life stories (Silicon Valley, Norway, Asia +), participants will gain new perspectives and be prepared to most effectively leverage technology to enhance their worklife.

Jennifer Vessels har bakgrunn som leder fra Silicon Valley. Hun ledet også det norske selskapet Tandberg sin ekspansjon til Europa og USA, fra Oslo. Jennifer setter sammen norske, europeiske og Silicon Valley kulturelle perspektiver for å hjelpe publikum med å tilpasse, maksimere og øke  forretningsresultatene. Gjennom globalt EGA-lederskap bringer Jennifer dyp innsikt i viktige faktorer for vellykket innovasjon, ledelse og endring. Hun er en anerkjent internasjonal foredragsholder i Gartner Group Conferences, Vistage, Forbes News og teknologikonferanser, for å nevne noen. Jennifer har MBA, San Jose State og MS i Occupational Psychology, University London, og deler tiden sin mellom Silicon Valley og Oslo.

Meld deg på Inspirasjonsdagen 2020

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 8 000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no