fbpx

ODA+OBF = Inspirasjonsdagen 2020

Inspirasjonsdagen er årets store event for alle som er opptatt av mangfold og tech. I mars tok forberedelsene til Inspirasjonsdagen 2020 en brå vending. Vi kunne ikke lenger samle 1500 deltakere i Oslo Konserthus i mai. Vi hadde to valg, kansellere eller gjøre hele arrangementet til en digital konferanse. Vi valgte det siste.

Inspirasjonsdagen 28. mai 2020 – HUMAN ALGORITHMS – arrangeres i nytt format.

Spennende samarbeid

En viktig forutsetning for å få til dette var å finne en samarbeidspartner som på veldig kort tid kunne klare å rigge en digital plattform tilpasset vårt program. Den partneren fant vi – og det er ingen hvem som helst. Vi setter veldig stor pris på å inngå samarbeid med Oslo Business Forum (OBF) og gleder oss til å invitere medlemmer, partnere og alle andre tech-interesserte til en innholdsrik og spennende Inspirasjonsdag. Vi har ingen plassbegrensning!

OBF og ODA er tuftet på mange av de samme verdiene, så et samarbeid falt seg helt naturlig etter det første møtet. Det er utrolig gøy og ekstremt viktig for oss å ha fått på plass OBF som partner, sier Anette Wærsten, leder for Inspirasjonsdagen. Dette er jo bare starten på et spennende samarbeid, bekrefter Kristine Næss, styreleder i ODA.

Tenker nytt

Oslo Business Forum har siden sin oppstart i 2016 vært opptatt av å utfordre etablerte tankesett. De siste månedene har vært svært krevende for norsk næringsliv og kanskje spesielt for de av oss som jobber med fysiske møteplasser. Situasjonen har tvunget oss til å tenke nytt i form av digitalisering av møteplasser. Da ODA Nettverk la frem idéen om å gjennomføre en digital utgave av Inspirasjonsdagen var det et prosjekt vi ikke kunne si nei til å være med på. Vi er veldig stolte av at ODA ønsker å ha oss med på laget og ikke minst bruke den kompetansen vi har opparbeidet gjennom webinarer, podcast og andre digitale flater. Dette er noe vi virkelig ser frem til, sier Marius Røed Wang, Co-Founder & Marketing Director i OBF.

Påmeldingen til Inspirasjonsdagen 2020 er straks åpen. Følg ODA Nettverk på Facebook og LinkedIn.

personer ved monolitten

Kristine Næss, Sander Hovde, Marius Wang, Anette Wærsten

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no