fbpx

Se opptaket: Fireside chat med Henrik Høst og partnere

Se opptaket til oppvarmingen for årets Inspirasjonsdag 2020

Vi inviterer alle som skal delta på Inspirasjonsdagen til en uformell førprat om årets tema: Human Algorithms. Henrik Høst (tidligere vinner av ODA Award Man og del av ODA Advisory Board) snakker med spennende profiler fra våre partnere og tidligere vinnere av ODA Awards. Varm opp med oss tirsdag 26. Mai kl 10:00.

Henrik møter Kristine Hofer Næss (leder av ODA Nettverk), Kristine Beitland (direktør for myndighetskontakt i Microsoft), Line Moseng (utvikler i NAV og tidligere vinner av ODA Award Woman), og snakker om temaet «Human Algorithms» med ulike vinklinger. Henrik får også noen konkrete tips fra Rune Bjerke (styreleder i Vipps, tidligere leder av DNB og tidligere ODA Award Man vinner) om hvordan jobbe mer strategisk med mangfold.

Se opptaket: Fireside chat med Henrik Høst og partnere 26. mai

Meld deg på Inspirasjonsdagen 28. mai

ODA drives på frivillig basis og våre fantastiske partnere er grunnlaget for nettverkets eksistens. Se oversikt over alle våre støttespillere.

ODA-Nettverk

ODA-Nettverk er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Vi har mer enn 9500 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet, Sør-Vest og Trondheim, og 80 partnere. ODA-Nettverk har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større mangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på info@odanettverk.no